Terasz, erkély

Az energiatakarékos HST és PSK ajtók, ablakok valamint teraszajtók az OKNOPLAST cég legújabb ajánlata a családi házakhoz szánt alumínium nyílászáró termékek között. A különböző alakú profilok lehetővé teszik a karcsú és szolid konstrukciók felépítését, melyeknek a gazdag színpalettával és az egyedi üvegekkel való ötvözete lehetővé teszik az egyedi építészeti elképzelések megvalósítását.

A HST emelő-toló és a PSK bukó-toló ajtók ideális megoldás a tér optimális kihasználásához terasz-és kertkijáratok esetében. A speciális kivitelezésnek köszönhetően lehetőség nyílik rendkívül nagy üvegfelületek alkalmazására (a HST tolóajtó akár 5 méter szélességben is gyártható, a PSK tolóajtó maximális szélessége pedig 3,3 méter). A speciális vasalatoknak köszönhetően a hatalmas szárnyak ellenére a szárnyak mozgatásához kis erő kifejtése is elegendő. A szerkezet funkcionalitásának eredményeképpen mindenféle korlátozástól mentes, és rendkívül helytakarékos. A hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a helyiségek megtelnek fénnyel, ami különlegessé teszi őket.
terasz terasz1 terasz2 terasz3

Rendszer: MB-70 HI (High Isolation)- egy modern alumínium szerkezetű rendszer, mely garantálja a szerkezet könnyedséget és az üvegezés maximális kihasználást, melynek rendeltetése a kültérben történő igényes hő-és hangszigetelés kivitelezése. Heroal 070 – meleg profilszéria alumíniumból emelhető-tolható HST ajtókhoz. Kiváló minőségű GU Secury vasalatok: GU billenőnyelves – reteszes zár. GU görgős – reteszes zár. GU Secury Automatic zár. Zsanér: WALA Zárbetét: Szabadalmazott billenőnyelves PZ zárbetét, mely a kulcs behelyeztével elfordítja a billenőnyelvet a zárban. Üvegek: Réteges ablak mely jobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és mentes a zavaró sötét tükröződéstől és a „piszkos függöny effektustól”. Kilincs: Az FKS cég gyártotta kilincsek edzett acél betétekkel és fogantyúk. Tartozékok: Praktikus tetők, melyek egyidejűleg a ház homlokzati díszeként is szolgálnak. Lehetőség van automata ajtó telepítésére a mozgáskorlátozott felhasználók számára.